04 jan 2016

SLOTFEEST EN BOEKPRESENTATIE

Einde van de Rotterdamse tournee van de Verhalenmachine komt in zicht…

SLOTFEEST EN BOEKPRESENTATIE

In januari 2014 startte verhalenproject YOU WIN SOME, YOU LOSE SOME met een reeks Verhalenateliers en interviews met Rotterdamse dak- en thuislozen, ongedocumenteerden en (ex-)verslaafden over ‘de maakbaarheid van het geluk’. De Verhalenmachine die sinds september 2014 door Rotterdam reist heeft daarna voor heel wat bijzondere ontmoetingen en evenementen gezorgd.

Op vrijdag 22 januari van 17.30 tot 20.00 heffen we het glas op het officiële einde van de Rotterdamse tournee van de Verhalenmachine in WORM, waar de éénarmige bandiet een jaar lang onderdak zal vinden. De avond staat geheel in het teken van terugblikken en verhalen uitwisselen.

We presenteren een boek over alle hoogtepunten van project YOU WIN SOME, YOU LOSE SOME en bieden speciale aandacht aan de waardevolle vriendschappen en samenwerkingen die zijn ontstaan.

Met live optredens van dichtersduo Gino en Carla, spoken word artiesten YMP & Mautje King, rappers Jona en Moke (Who is you) en de Rotterdamse singer-songwriters Arie van de Krogt en Nani Kryeziu.

SLOTFEEST EN BOEKPRESENTATIE

Iedereen is welkom. Entree is gratis en je aanmelding wordt op prijs gesteld via shootandshare@gmail.com.