Dubbelportretten

Verdiep je in een ander en krijg een portret van jezelf! Onze verhalenvertellers maken graag persoonlijk kennis met je. Samen een kop koffie leuten, een museumbezoek of een flink eind hardlopen…

Geen toevallige ontmoeting, maar een bewuste match. Bekijk de portretten van de eerste gelukkige matches en ontdek de overeenkomsten en verschillen.
Of geef je zelf op voor een bijzondere ontmoeting.

Y.M.P. en Mauro Y.M.P. en Mauro

WORD!

Y.M.P. en Mauro

Y.M.P. is misschien wel de meest gedreven en succesvolle ‘spoken word’ artiest van Rotterdam. Sinds 2013 zette hij meer dan 150 zalen op zijn kop met uit het hart gegrepen, rauwe en inspirerende lyrics. Y.M.P. is tevens de drijvende kracht achter FLOW, het jaarlijkse spoken word gala in theater Islemunda. Hij presenteert zichzelf als het levende bewijs dat je negatieve ervaringen uit het verleden kan ombuigen naar schoonheid en kracht.

Mauro – ook wel Mautje King op het podium – barst uit elkaar van de muzikaliteit! Dan kan misschien ook niet anders als je uit een muzikale familie stamt. Dat dat geen gegeven is voor een eenvoudig of probleemloos leven kan Mauro je zeker vertellen. Dus knokt deze jonge artiest om het op eigen kracht te maken en op eigen benen te staan. Samen met een andere artiest richtte hij het collectief Mannen van de Toekomst op.

Y.M.P. en Mautje ontmoetten elkaar tijdens een evenement bij het Grafisch Lyceum Rotterdam waar zij gelijk met elkaar jamden en hun skills lieten zien. Tijdens het slotfeest van YWSYLS gaven ze samen een knallende show weg en had Y.M.P. en mooie verrassing voor Mauro en alle andere aanwezigen. Mauro mag meedoen aan zijn show De Binnenplaats in theater Zuidplein op 27 mei 2016!