Dubbelportretten

Verdiep je in een ander en krijg een portret van jezelf! Onze verhalenvertellers maken graag persoonlijk kennis met je. Samen een kop koffie leuten, een museumbezoek of een flink eind hardlopen…

Geen toevallige ontmoeting, maar een bewuste match. Bekijk de portretten van de eerste gelukkige matches en ontdek de overeenkomsten en verschillen.
Of geef je zelf op voor een bijzondere ontmoeting.

Jan en Lennart Jan en Lennart

Maakbaarheid van geluk

Jan en Lennart

Lennart is een jonge ambitieuze Rotterdammer. Hij sport fanatiek, schrijft gedichten, korte verhalen en organiseert van alles met woord en muziek in de stad. Lennart deelt zijn poëzie het liefst door zelf voor te dragen. Hij startte ooit met voordragen op straat in Australië, in een hem onbekend land voor een onbekend publiek. En hij zoekt nog steeds naar die momenten, waar je jezelf confronteert, leert en ontwikkelt..

Jan is aan een nieuw leven begonnen. Hij heeft altijd een schrijfblok bij zich en springt van zijn fiets om elk nieuw idee dat in hem op komt op te schrijven. Zijn teksten zijn zelf- en maatschappijkritisch. Het schrijven helpt Jan om een streep onder zijn verleden te zetten. Het liefst zou hij nog meer met zijn nieuw gevonden passie gaan doen…

Jan en Lennart wisselden tekst en ervaring uit, droegen eigen verhalen aan elkaar voor. Juist omdat het zo moeilijk is om je echt in een ander te verplaatsen, stapten ze letterlijk in elkaars huis, schoenen en woorden.

-

Lennart

Jan