WORM

Finissage & Boekpresentatie Verhalenmachine

In januari 2014 startte verhalenproject YOU WIN SOME, YOU LOSE SOME met een reeks Verhalenateliers en interviews met Rotterdamse dak- en thuislozen, ongedocumenteerden en (ex-)verslaafden over ‘de maakbaarheid van het geluk’. De Verhalenmachine die sinds september 2014 door Rotterdam reist heeft daarna voor heel wat bijzondere ontmoetingen en evenementen gezorgd.

Op vrijdag 22 januari van 17.30 tot 20.00 heffen we het glas op het officiële einde van de Rotterdamse tournee van de Verhalenmachine in WORM, waar de éénarmige bandiet een jaar lang onderdak zal vinden. De avond staat geheel in het teken van terugblikken en verhalen uitwisselen. We presenteren een boek over alle hoogtepunten van project YOU WIN SOME, YOU LOSE SOME en bieden speciale aandacht aan de waardevolle vriendschappen en samenwerkingen die zijn ontstaan.

We hopen dat je erbij bent!
Iedereen is welkom. Entree is gratis en je aanmelding wordt op prijs gesteld via shootandshare@gmail.com

Extra informatie
WORM is dé culturele hotspot in het Witte de With kwartier. Een bonte verzameling concerten, filmvertoningen, lezingen, parties, workshops, seminars en publicaties passeren er de revue. WORM is gevestigd in de Boomgaardsstraat, nr. 71, 3012 XA Rotterdam. Voor meer informatie en een routebeschrijving zie worm.org

prev

27 jun t/m 28 jun 2015

Geluksroute

Opzettelijk verdwalen

next