Grafisch Lyceum Rotterdam meets VIAKunst

EXPO See the beats!

Wanneer
8 oktober t/m 15 oktober 2015

Waar
Grafisch Lyceum Rotterdam, Heer Bokelweg 255, 3032 AD Rotterdam

Programma
Na een flinke tour heeft de Verhalenmachine van ‘Project You win some, you lose some’ een plek in de grote hal van het Grafisch Lyceum gevonden. Als antwoord op de komst van de Verhalenmachine zijn dertig studenten Visualiseren een bijzondere samenwerking aangegaan met de rappers van ViaKunst: See the beats!

Begin september ontmoetten studenten en rappers elkaar in de naburige studio’s bij de Nico Adriaans Stichting aan de Vijverhofstraat voor een speciale luistersessie. Geïnspireerd door de zelf geschreven teksten, beats en verhalen van de rappers ontwierpen de studenten onder leiding van docent Rens van de Berge tourposters bij de verschillende tracks.

Expositie en feestelijke presentatie
Donderdag 8 oktober is de feestelijke presentatie van het resultaat in de grote hal van het Grafisch Lyceum (Heer Bokelweg 255). Met live optredens verzorgd door host Jona namens ViaKunst – met 7inthuig, Jona, Madsin, Killa J., Mokka, Scar Tha Pirate ft. Kama, Madsin en G-Shine. De inloop is vanaf 12.00. Het programma duurt van 12.30 tot 13.00. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Extra informatie
De Verhalenmachine en expositie zijn gratis te bezoeken tot en met 15 oktober tijdens de reguliere openingstijden van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Kijk voor aanvullende informatie op Grafisch Lyceum Rotterdam.

prev

27 jun t/m 28 jun 2015

Geluksroute

Opzettelijk verdwalen

next