Verhalenmachine bibliotheek IJsselmonde

Workshop geluk

Wanneer
9 juni t/m 19 juni 2015

Waar
Stadsbibliotheek IJsselmonde (locatie Islemunda) Herenwaard 17, 3078 AK Rotterdam

Programma
Op dinsdag 9 juni viert stadsbibliotheek IJsselmonde de komst van de Verhalenmachine met een workshop ‘Geluk zit in je brein’ van Elisabeth van Twist.

Geluk begint in je grijze cellen en dag na dag maken je hersenen nieuwe zenuwcellen aan die nog onbeschreven zijn. Dat betekent dat je je hersenen én jezelf letterlijk kunt herprogrammeren om gelukkiger te zijn.
Wil je weten hoe? Kom dan naar de inspiratieworkshop ‘Geluk zit in je brein’. In deze workshop laat Elisabeth van Twist je zien hoe het werkt. Wat is geluk voor jou? Welke basisingrediënten zijn er voor geluk? Welke karaktereigenschappen en gedrag zorgt voor meer geluk? En hoe werkt dat (her)programmeren? Krijg meer kennis en inzicht over geluk in je brein, ga aan de slag met wat jij daar voor nodig hebt en na afloop ga je weg met een zelfgemaakte handreiking voor een gelukkiger leven.

De workshop is gratis (alleen op 9 juni in de Bibiliotheek IJsselmonde), duurt anderhalf uur en is geschikt voor iedereen ouder dan 18 jaar. Aanvangstijd: 19.30 uur. Graag vooraf aanmelden via w.vanbeek@bibliotheek.rotterdam.nl.

Extra informatie
Kijk voor openingstijden meer informatie over stadsbibliotheek IJsselmonde op www.bibliotheek.rotterdam.nl/

prev

27 jun t/m 28 jun 2015

Geluksroute

Opzettelijk verdwalen

next