Verhalenmachine Galerie ViaKunst

HEDENDAAGSE STRAATKUNST

Wanneer
19 december t/m 29 december 2014

Waar
Via Kunst, Karel Doormanstraat 335, 3012 GH Rotterdam

Programma
Wie inkopen aan het doen is voor de feestdagen, een origineel kado zoekt of dringend inspiratie nodig heeft, kan vanaf vrijdagmiddag 19 december binnenlopen bij galerie ViaKunst aan de Karel Doormanstraat.
Daar – in de etalage – staat de Verhalenmachine trots te pronken en te ronken tussen de werken van de exposerende straatkunstenaars. Verschillende kunstenaars en muzikanten werkten bovendien mee aan project ‘You win some, you lose some’ en hebben een eigen verhaal of quote in de machine.

Extra informatie
Via Kunst is de Rotterdamse galerie en werkplaats voor kunstenaars ‘van de straat’. In het atelier van Via Kunst kunnen zij terecht om te tekenen en schilderen. De opnamestudio biedt muzikaal talent de mogelijkheid om nummers op te nemen en te mixen. De straatkunstenaars kunnen er vrij werken, maar krijgen ook advies, workshops en excursies aangeboden om vaardigheden en kennis te vergroten. Hun werk wordt in de galerie ter verkoop aangeboden. De galerie is geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over ViaKunst.

prev

27 jun t/m 28 jun 2015

Geluksroute

Opzettelijk verdwalen

next